Waterbeddenwinkel Rotterdam

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Easy Bed Comfort is de grootste waterbeddenwinkel in Rotterdam en omgeving! U vindt bij ons een ruim aanbod kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Als speciaalzaak in slaapoplossingen bieden we u niet alleen een groot assortiment slaapsystemen van topmerken, maar voorzien we u ook graag van een service op maat als het gaat om persoonlijk advies, onderhoud, reparatie en verhuizen van waterbedden. Bent u nog op zoek naar een nieuw bed? Kom dan direct naar onze showroom in Bergambacht!

De Easy Bed Comfort waterbeddenwinkel in de regio Rotterdam

Easy Bed Comfort is al ruim 30 jaar de waterbeddenwinkel in Rotterdam en omgeving waar u terecht kunt voor een uitstekende kwaliteit slaapsystemen tegen scherpe prijzen. In het ruime aanbod waterbedden vindt u verschillende soorten, maten en merken bedden terug waardoor er altijd een waterbed naar uw wensen en budget bij ons te vinden is. Wij heten u dan ook dagelijks van harte welkom in onze showroom om een kijkje te komen nemen in ons aanbod en de verschillende beddensoorten te testen!

Onze service

In de Easy Bed Comfort waterbeddenwinkel bij Rotterdam kunt u altijd rekenen op een persoonlijke en deskundige service van onze beddenspecialisten. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, een goed kussen of een verhuizer voor uw waterbed, bij Easy Bed Comfort helpen we u verder! Voor vragen kunt u tevens contact met ons opnemen via e-mail of bellen naar 0182-512098.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring