Slimmer

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Simmer Fris & fit ontwaken

Droom heerlijk weg op de nieuwe Simmer boxspring van AVEK. Simmer boxsprings zijn voorzien van een duurzame en veerkrachtige spiraalbodem met een zeer open structuur.

Deze open structuur zorgt voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Simmer is hierdoor niet alleen hygiƫnischer, maar voelt ook prettiger en luchtiger aan. Bovendienheeft een Simmer bed een uniek 4-voudig aanpassings vermogen.

De bijzondere combinatie van ventilatie en ondersteuning resulteert in een weldadige slaapbeleving.

Simmer is verkrijgbaar in een collectie fraaie stoffen, waaronder stoffen van De Ploeg. Wilt u ook fris & fit ontwaken?

Simmer, de ventilatiebox

Elke Simmer boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem, waarschijnlijk het best ventilerende bedsysteem ter wereld! Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. De goede beluchting aan de onderzijde van de boxspring

Zorgt voor een snellere afvoer van transpiratievocht en aanvoer van schone en frisse lucht. Het belang van een goede ventilatie is groot: een mens verliest gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per nacht. Bij een slechte ventilatie houdt het bed dit vocht vast. Een goed ventilerend bed zorgt juist voor een snelle afvoer van transpiratievocht, en voelt daardoor veel prettiger en hygiƫnischer aan. Huisstofmijt en schimmels krijgen bovendien minder kans.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring