Scandinavische boxspring

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Bent u op zoek naar een aanbieder van Scandinavische bedden of een Scandinavische boxspring in het bijzonder? Dan bent u bij Easy Bed Comfort aan het juiste adres. Onze winkel is een specialist in Rotterdam en omgeving als het om bedden gaat. Al meer dan 30 jaar leveren wij optimaal slaapcomfort op maat. Telkens slagen wij erin onze klanten een uitstekende slaapoplossing te bieden, waar zij nog jarenlang plezier van hebben. Bent u ook op zoek naar een heerlijk comfortabel nieuw bed? Kom gerust eens langs in onze showroom! Wij helpen u graag.

Scandinavische bedden: Scandinavische boxspring wint populariteit

Van origine is de boxspring een Engels product. Bij een Engelse boxspring is het matras (vaak een pocketveren matras) niet verstelbaar. Een aantal jaren terug dook de Scandinavische boxspring op en deze wint vandaag de dag nog steeds populariteit. Bij een Scandinavische boxspring wordt er vaak een comforttopper op het matras gelegd. Wat de Engelse en Scandinavische boxspring gemeen hebben, is dat deze in een elektrisch verstelbare uitvoering geleverd kunnen worden. En dat kan voor extra slaapcomfort zorgen!

Naast verkoop Scandinavische bedden ook uitstekende service

Naast dat u bij Easy Bed Comfort terecht kunt voor het kopen van Scandinavische bedden, kunt u bij ons ook terecht voor een uitstekende klantgerichte service. Wij voorzien u niet alleen graag van advies, maar u kunt ook na het doen van uw aankoop op ons rekenen. Moet uw bed worden verhuisd? Of ontdekt u dat uw bed kapot is? Onze vakkundige medewerkers zijn u van dienst! Heeft u momenteel vragen over onze producten of diensten? Bel dan gerust even naar 0182-512098. Wij hopen u binnenkort in onze showroom te mogen ontvangen.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring