Pacific waterbedden

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Pacific waterbedden koopt u in de regio Rotterdam bij Easy Bed Comfort! Bij Easy Bed Comfort kunt u al ruim 30 jaar terecht voor een uitgebreid aanbod slaapsystemen in allerlei soorten en maten. U vindt bij ons zowel waterbedden als boxsprings, kussens, lattenbodems en matrassen van diverse topmerken. Kortom, voor al uw slaapoplossingen van een uitstekende kwaliteit gaat u naar Easy Bed Comfort in Bergambacht!

Pacific waterbedden: drukverlagende werking en stabiele ligging

Bij Easy Bed Comfort hebben we ons in het bijzonder gespecialiseerd in de verkoop van een ruim aanbod waterbedden en boxsprings. Staat u op het punt een nieuw bed aan te schaffen maar weet u nog niet wat voor soort? Bekijk dan eens de vele voordelen van een waterbed. Door de drukverlagende werking en de stabiele ligging zorgen deze bedden voor een optimale nachtrust. In ons assortiment vindt u onder meer Poseidon en Pacific waterbedden van een uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar deze bedden of zou u graag eens proefliggen? U bent van harte welkom in onze showroom!

Onze service

Naast een uitgebreid aanbod Poseidon en Pacific waterbedden vinden we het belangrijk om u de juiste ondersteuning te bieden bij het uitzoeken van een nieuw slaapsysteem. Wij geven u dan ook graag meer informatie en een persoonlijk slaapadvies zodat u een weloverwogen aankoop kunt doen. Heeft u vragen over ons assortiment of de levering van uw bedden? Stuur ons dan even een e-mail of bel naar: 0182-512098.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring