Matrassen

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Een nieuw matras:

Slaap problemen komen vaak door onderliggende oorzaken.

Zo is een van de belangrijkste oorzaken de keuze van een verkeerd matras. Een matras kiezen is niet altijd eenvoudig maar wanneer u op een aantal zaken let zal het de nachtrust zeker bevorderen.

Uw slaap-houding en uw gewicht spelen een belangrijke rol in de keuzen bij het beste matras. Om een idee te geven welk matras het beste is voor u persoonlijk hebben we een aantal verschillende matrassen voor u uitgelicht zodat u snel het beste matras kunt vinden dat bij uw wensen en eisen.

In het betere matrassen segment bevinden zich de binnenveringmatrassen, die het lichaam ondersteunen door middel van veren in de matras zelf.

Hoe meer gewicht er op een veer wordt geplaatst, hoe hoger de tegendruk. Het resultaat is een bijzonder comfortabele en goed geventileerde matras die u bij uitstek kunt combineren met een boxspring bodem. Het ultieme slaapcomfort bestaat voor velen uit de combinatie van een boxspring en een pocketbinnenveringmatras. Deze matras is voorzien is van vele honderden veren die individueel verpakt zijn en zich perfect naar uw lichaam vormen.

Het belang van een kwaliteitsmatras:

  • Meer energie!
  • Geen nek- en rugklachten!
  • Vrolijker opstaan en uitgeruster door het leven gaan!
  • EfficiĆ«nter kunnen werken overdag!
  • Soms zelfs minder hoeven slapen

Een goede matras gaat bij goed onderhoud zo’n 10 jaar mee. Maar wat moet je precies doen om 10 jaar lekker te kunnen slapen op een goede matras?

8 tips om je matras te onderhouden

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring