Ledikant kopen

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Het ledikant is minstens net zo belangrijk als het matras wanneer u een bed gaat kopen. Het beïnvloed namelijk zowel de stijl van uw bed als uw comfort. U gaat met het kopen van uw matras natuurlijk niet over één nacht ijs, waarom zou u dat bij een ledikant wel doen? Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Vindt het ideale ledikant om te kopen

Iedere slaper heeft weer andere voorkeuren, zowel qua comfort als qua stijl. Daarom vindt u in onze showroom diverse ledikanten. U kiest uit verschillende materialen, zoals metaal of hout. U kunt zelfs kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, grenen en kersen. Bovendien zijn er verschillende stijlen, zoals koloniaal, modern of klassiek. Buiten de verschillende soorten ledikanten kunt u ook diverse  “bodems” kopen. Deze bodems passen perfect in onze ledikanten en zijn beschikbaar in zowel vlakke als verstelbare uitvoeringen. Spiralen van Avek bedden, lattenbodems, maar ook een inzet boxspring behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ledikanten kunnen in diverse maten, kleuren en uitvoeringen worden geleverd.

Maak uw slaapkamer compleet

Als u graag wilt dat uw slaapkamer rust en eenheid uitstraalt, is het zelfs mogelijk om naast het ledikant ook bijpassende nachtkastjes en/of verlichting te kopen. Ook deze accessoires zijn er in alle soorten en maten. En onze hoofdkussens en dekbedden mogen er ook zijn. Wij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden. Stuur ons een email of bel naar 0182-512098.

Boxspring