Kussentips

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Hoofdkussens

1. Klimaat

Misschien herkend u het wel. Het is een warme zomerdag en u ligt in bed. U kunt de slaap niet vatten omdat u het warm heeft. Één van de eerste dingen die je doet is het draaien van je kussen. Mensen die het snel warm of koud hebben, of transpireren zijn gebaat bij een kussen die de warmte reguleert en het vocht goed afvoert.

2. Anti-allergisch

De meest voorkomende allergie is die voor huisstofmijt. Bij deze allergie bent u allergisch voor de uitwerpselen van deze spinachtige diertjes. Deze huisstofmijten zijn zo klein dat ze met het blote oog niet te zien zijn. Ook pollen en schimmels kunnen een allergische reactie veroorzaken. Klanten met allergieën zijn het meest gebaat bij kussens die speciaal hiervoor zijn ontwikkeld.

3. Persoonlijk

Er bestaan ook hoofdkussens die op individuele wensen aangepast kunnen worden. Denk aan de vulgraad van het kussen. U kunt thuis na een nachtje slapen toch een iets ander comfort wensen en dit vervolgens zelf regelen.

4. Ondersteunend

Een ondersteunend kussen heb je in verschillende vormen, maten en stevigheden. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een steviger gedeelte bij de nek. Zeker bij mensen met brede schouders, die in zijligging slapen, is dit zeker aan te bevelen.

5. Puur natuur

Het gebruik van natuurlijke materialen als vulmateriaal wordt steeds meer gevraagd. Zeker met de huidige eco-tendens is dit iets waar steeds meer vraag naar zal komen. U kunt dan denken aan aan de materialen dons, wol, lyocel en maisvezel.

6. Wasbaar

Hygiëne is een onderwerp dat zeker in het aankoop proces aan de orde zal komen. Is het kussen te wassen en op welke temperatuur. Steeds meer kussens kunnen zelf gewassen worden. Dit is altijd op het label terug te vinden.

Vraag voor meer informatie onze verkoop medewerkers, ook om u te helpen met de juiste keuze voor het beste kussen.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring