Boxsprings specialist

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Easy Bed Comfort is uw boxsprings specialist in de regio Rotterdam: hier kunt u uw elektrische boxspring, boxspring waterbed en boxspring met opbergruimte kopen! Wij leveren al ruim 30 jaar slaapoplossingen op maat vanuit onze showroom in Bergambacht. Als specialist in slaapsystemen vindt u bij ons verschillende soorten bedden maar ook kussens, textiel, matrassen en toppers van topmerken. Bent u op zoek naar een nieuw bed van een uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs? Kom dan eens langs in onze 700m2 showroom om het uitgebreide aanbod te bekijken! U vindt hier gegarandeerd het bed waarop u binnenkort heerlijk zult slapen.

Boxspring waterbed, elektrische boxspring of boxspring met opbergruimte kopen bij uw boxsprings specialist

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige kennis kunnen we u bij Easy Bed Comfort uitstekend helpen aan een slaapoplossing op maat. Iedereen heeft andere behoeften en wensen wanneer het aankomt op slaapcomfort en wij hebben daarbij voor u altijd het juiste slaapsysteem in huis. Naast een breed aanbod en een persoonlijke service staat het leveren van kwaliteit bij ons voorop. Op deze manier kunnen we u verzekeren van vele jaren slaapcomfort en een optimale nachtrust. Kom gerust eens langs in onze showroom om het uitgebreide aanbod boxsprings en waterbedden te bekijken en ga op zoek naar uw ideale slaapsysteem met de hulp van een specialist!

Verschillende boxsprings verkrijgbaar

Bij Easy Bed Comfort kunt u terecht voor verschillende soorten boxsprings. Zo kunt u bij ons kopen:

  • Een elektrische boxspring;
  • Een boxspring waterbed;
  • Een boxspring met opbergruimte.

Wat deze verschillende boxsprings gemeen hebben, is dat zij zeer comfortabel liggen. Daarom zijn ze ook zo populair. Een boxspring systeem is naar wens samen te stellen. De medewerkers van Easy Bed Comfort adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.

Contactinformatie

Sinds enkel jaren is Easy Bed Comfort uw boxsprings specialist met een ruime showroom in Bergambacht! In onze sfeervolle winkel kunt u op uw gemak alle systemen bekijken en testen en kunnen we u tevens voorzien van een persoonlijk en deskundig advies op maat. Wij zijn benieuwd welke elektrische boxspring, boxspring met opbergruimte of boxspring waterbed u besluit te kopen! Heeft u vragen over onze boxsprings? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon: 0182-512098.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring