Boxspring

Optimaal comfort!
Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Als u een Boxspring bed of een complete boxspring set voor uw slaapkamerinrichting wilt aanschaffen, gaat u niet over een nacht ijs.U brengt immers een groot deel van uw leven in uw slaapkamer en bed door. Niet alleen voor uw nachtrust en comfort zoekt u kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor uw gezondheid zoekt u het beste.Een bezoek aan de winkel van Easy bed ~ comfort is dan ook een goed begin.

Bij Easy Bed ~ comfort vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteits Boxsprings en alles wat daar bij hoort.Een bezoek aan onze winkel van Easy bed ~ comfort is dan ook een goed begin.Bij Easy Bed ~ comfort vindt u een uitgebreid assortiment aan kwaliteits Boxsprings en alles wat daar bij hoort.

De flexibiliteit van het gehele boxspring systeem is sterk afhankelijk van soort en opbouw van deze spiraalveren. Door deze opbouw, die dus eigenlijk een combinatie is van twee matrassystemen, is het tevens mogelijk om voor een gezond bedklimaat te zorgen.

Dit omdat de ruimte onder de eigenlijke matras goed belucht wordt door het gedeelte waar de spiraalveren zich bevinden

De Boxspring is zeer in trek vanwege de comfortabele ligging. De complete matrasdrager is de boxspring en heeft het principe van een binnenvering matras op poten. Op deze matrasdrager ligt dan het matras.

Meestal is dit een pocketveren matras. De boxspring is eigenlijk een puur Engels product, waarbij het matras niet verstelbaar was. In de afgelopen jaren is de Scandinavische boxspring enorm opgekomen. Bij deze Scandinavische boxspring wordt er vaak op de matras nog eens een comfortopper gelegd. De meeste, zowel Engelse als Scandinavische Boxsprings kunnen nu ook in een elektrisch verstelbare uitvoering geleverd worden

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring