Belladonna

Beige Boxspring
Rode Boxspring
Witte Boxspring
Grijze Boxspring

Bella Donna hoeslakens zijn van een zeer hoge kwaliteit met een perfecte pasvorm.

De kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het Bella Donna hoeslakens gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een grote elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte welke 30 cm. bedraagt.

Dus voor dikkere matrassen en waterbedden levert dit Bella Donna hoeslaken geen enkel probleem op. Door de moderne verftechnieken zorgen voor een goede kleurechtheid en mooie kleuren. Zo zult u vele jaren plezier beleven aan dit hoogwaardige hoeslaken. Verder kan het hoeslaken in de droogtrommel en is deze strijkvrij.

De Bella Donna hoeslakens kunnen in iedere gewenste maat gemaakt worden en de kleurmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Kies uit het brede kleurenpallet de kleur die het beste bij u past.

Voortreffelijke pasvorm:

Het Bella Donna hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfekt aan rondom iedere matras. Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen.

Productbeschrijving

Geschikt voor matrassen tot 30 cm

  • 97% katoen (jersey)
  • toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne
  • 3% elastan
  • speciaal gekamde katoen het een enzymbehandeling tegen pillen

Bella Donna Piccola hoeslaken

Het speciale topmatras hoeslaken

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van de kwaliteit en comfort van de Bella Donna hoeslakens is het Bella Donna Piccola hoeslakens gemaakt. Dit is precies het zelfde hoeslaken als de normale Bella Donna, maar dan speciaal voor een topmatras of oplegmatras. Door de hoekhoogte aan te passen naar ongeveer 7 cm sluit deze perfect om uw topmatras of oplegmatras.

Het maakt niet uit wat voor slaapsysteem u heeft, want de Bella Donna hoeslakens passen altijd

Bella Donna Alto hoeslaken

Het speciale hoeslaken met een extra hoge hoek

De hoge kwaliteit van de Bella Donna jersey hoeslakens dat is gemaakt van puur mako katoenen garen met elastaan ​​is ook beschikbaar voor extra hoge matrassen tot 40 cm. Verfijnd met Aloë Vera en zijde proteïnen als afwerking, is dit hoeslaken ongeëvenaard in kwaliteit en de veelheid van kleuren.

Bella Donna Edel Molton

Bestel direct in onze webshop

Er is geen betere bescherming voor uw matras.

Door de lange katoenen vezels en de extra dikke laag katoen zorgt ervoor dat de Bella Donna Edel Molton extreem goed transpiratie absorberend en temperatuur compensatie. Hierdoor kunt u uw bed goed beschermen met een natuurlijke katoenen basis.

Net als alle andere Bella Donna hoeslakens, past de Bella Donna Edel molton ook om ieder matras. Dit wordt verzekerd door het elastaan ​​aandeel, de Flexima elastische band en de bewezen productie kunst van Formesse.

Bella Donna Clima

De actieve bescherming voor uw matras met Tencel®

Voor een gezonde slaap, hebt u een perfect klimaat met actieve hygiënische bescherming nodig. Daarom heeft Formesse de beschermende matrashoes Bella Donna Clima met een 100% Tencel® badstof oppervlak dat een efficiënte klimaat concept biedt. De natuurlijke vezel Tencel® heeft een uitstekende vochtopnemende capaciteit die het vocht ’s nachts opslaat en het gedurende de dag terug geeft aan het milieu. Zo zorgt de Bella Donna Clima voor een aangenaam droog en gezond slaapklimaat in uw slaapkamer te houden zonder huisstofmijten, bacteriën, of geuren uit uw matras.

Net als alle Bella Donna moltons biedt de Bella Donna Clima ook een perfecte pasvorm en een lange levensduur – hier met een dubbele laag van 16% polyester en 2% elastan.

Neem direct contact op

    [recaptcha]

    Boxspring